Wat we doen

Toekomst Muziek is niet meer weg te denken uit de muziekstudio’s in de buurthuizen van Amsterdam Zuidoost. Mede dankzij de professionele eindproducten breidt het traject zich uit als een olievlek. Steeds meer jongeren willen deelnemen aan het traject Toekomst Muziek; vandaar dat wij toe zijn aan uitbreiding. Ben jij geïnteresseerd om samenwerkingspartner te worden van stichting Toekomst Muziek of wil je ons steunen met een financiële bijdrage? Bekijk snel de mogelijkheden en doe een donatie.


Doneren

Samenwerking De KoppelingJongeren van de Koppeling

Amsterdam Zuidoost is een recording studio rijker. Een goed uitgeruste plek waar jonge liefhebbers en aanstormende artiesten muziek kunnen opnemen. Jongeren van de Koppeling, het behandelcentrum Jeugdzorg Plus van Levvel in Holendrecht, kunnen hier werken aan hun muzikale skills. Muziek kan bovendien een vliegwiel zijn voor persoonlijke ontwikkeling en andere vaardigheden. Zodat de jongeren stappen kunnen maken in de maatschappij. Ook jonge artiesten en producers uit heel Zuidoost zijn welkom! De studio is, voorlopig voor een half jaar, gevestigd in de Koppeling aan de Tafelbergweg.

De studio wordt bestierd door een aantal audio professionals. Coördinator is Dherl Deekman, specialist op het gebied van muziek en pedagogiek. Hij is samen met zijn team aan de slag met Toekomst Muziek: het project waar jonge muziekliefhebbers en producers worden begeleid bij het maken van nieuwe tracks en het gezamenlijk uitbrengen van een album. Daarnaast begeleid Joram Letlora, muziekproducer en docent bij de Koppeling, jongeren bij het produceren en opnemen van muziek.

Nieuwe vorm van zorg

Levvel biedt hiermee een nieuwe vorm van zorg en maakt tegelijkertijd verbinding met de buurt. Daarnaast is het een proef voor de toekomst: op de plek van de Koppeling wordt in 2021-2022 de Tafelberg gerealiseerd. Dit is een nieuwe woonvoorziening voor 290 jongeren, studenten en jong werkenden tussen de 16 en 27 jaar die meer biedt dan alleen wonen. Het is een plek om samen met anderen te leven, leren, werken en ontspannen. Kijk voor meer informatie op de website: www.detafelberg.nl.


Lees meer

Bekijk nu | Recording Studio De Koppeling

Garage2020Garage2020 Rap MEe

Met Rap MEe geeft Garage2020 de mogelijkheid aan jongeren om door middel van creatieve reflectie hun stem te laten horen. Tijdens de tweede lockdown in de coronacrisis stroomden er alarmerende berichten binnen over de crisissituatie waarin veel kinderen en jongeren verkeerden. Kinderen bellen en chatten gedurende de tweede lockdown veel vaker met De Kindertelefoon over emotionele problemen dan in de eerste lockdown. En dat terwijl er juist minder vaak contact wordt opgenomen over normale puberzaken als verliefdheid en vriendschap. Zeer ernstige signalen. Iedereen zit met handen in het haar, hoe hiermee om te gaan? Met Rap MEe geeft Garage2020 jongeren een stem. Uit eerdere projecten hebben we gezien hoe goed jongeren zich kunnen uiten met muziek en creatieve video’s. Door gebruik te maken van een ME-bus, uitgerust met opnameapparatuur, geven we hier vorm aan.

Een gesprek met staatssecretaris Paul Blokhuis en Burgemeester Femke Halsema

We hebben een eerste test gedaan van dit concept in Amsterdam-Zuidoost. Vijf jongeren zijn gevraagd een rap te schrijven over corona en hoe corona hen beïnvloed heeft, om deze vervolgens te komen opnemen in de bus. De opname-sessies werd gehost door bekende vlogger Ismail Ilgun en begeleid door de professionele producer Joram Letlora.

Nadat de raps waren opgenomen kwam de professionele jury (Dherl Deekman 'Toekomst Muziek') de beste rap uitkiezen. Tenslotte was er een gesprek met staatssecretaris Paul Blokhuis en de rappers. De winnende rap zal een platform krijgen en stichting Toekomst Muziek biedt de winnende rapper de gelegenheid tot een opname- en productie sessie in een professionele studio. Ook mocht de winnende rapper via een videogesprek aan Burgemeester Halsema zijn of haar rap verder toelichten.

Lees meer

Bekijk nu op YouTube Bussessie #1 | Young Braves - Steppin Up

Foxer Agency


Foxer Agency is ervan overtuigd dat vrijwel iedereen een vorm van talent heeft. Wij ontwikkelen projecten die kansen vergroten en werken samen met diverse samenwerkingspartners. Foxer is meer dan een agency bureau, wij zijn een platform met een heldere visie op talent. Onze medewerkers zijn zelf artiest en hebben hun roots in de entertainment wereld. We hebben een neus voor talent en met de kennis en kunde kunnen wij dit talent verder ontwikkelen.

De samenwerking met Toekomst Muziek is een belangrijke sprong voorwaarts en we geloven dat een artiest veel meer in huis moet hebben dan alleen talent. De extra hulpmiddelen zijn van belang om je talent goed tot zijn recht te laten komen. Be a fox & maak kennis met Foxer!


Lees meer

LKCA 'Sociaal Domein'


Waar en wanneer loop jij als professional tegen de grens van jeugdhulpplicht aan? De rapportage van de werkgroep financiële beheersbaarheid jeugdstelsel beschrijft het haarscherp: afbakening van jeugdhulp is een must om te komen tot een houdbaar stelsel van jeugdhulp. Hoe houd jij alle ontwikkelingen bij in en rondom het sociaal domein? Er is meer dan genoeg te doen in het sociaal domein waar het credo is “doen wat werkt”. Maar hoe weet je wat werkt? En hoe blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Samen met onze partners werken we voor cultuur op school, buiten school en in zorg en welzijn. Met meer kennis en inzicht vergroten we de impact van cultuureducatie, cultuurparticipatie en cultuurbeleid.


Lees meer

Covid Summer Documentaire


Tijdens de laatste bijeenkomst hebben wij de Covid Summer Documentaire gepresenteerd. Hier tonen we alle workshopactiviteiten en komen enkele deelnemers van de workshops en jongerenwerkers aan het woord.

In het kader van ‘branding en video’ zijn de jongerenwerkers en deelnemers geïnterviewd en heeft stichting Toekomst Muziek hen vooraf geholpen met de presentatie voor de camera.


Bekijken

AllOne 'Caravan Crew'


De Caravan Crew is uitgenodigd om tijdens de WCIW haar online event 'van CoronaTijd naar CreativiTijd' aan te bieden. Workshops, muziek, ontmoetingen of gewoon lekker op een virtueel festivalterrein rondlopen...heel ontspannend.

AllOne zet de verbeeldings- en verbindingskracht van kunstvormen in sociaal-artistieke interventies. We kunnen ook kunst inzetten om te onderzoeken wat er onderhuids speelt bij groepen Arts Based Research.


Bekijken

TM voor de kunst

‘Spot niet’ KWF Project


Lees meer

Lees meer

Eindproduct Albums Toekomst Muziek Traject


Toekomst Muziek

Volume 9

Toekomst Muziek

Volume 8

Toekomst Muziek

Volume 7

Toekomst Muziek

Volume 6

Facebook

Facebook Posts

18 hours ago

Preview!! @lilmaxtheartist is busyyy 🚀 Hit in the making.... 🔥Music meets Sports Activ8 Program Upcycle ConnectionProduced by Minstrel ProductionsVolg ons op Instagram voor verdere updates:Artiest www.instagram.com/lilmaxtheartist/Toekomst Muziek www.instagram.com/stichting_toekomstmuziek/ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

4 days ago

Represent Amsterdam-Oost! 'Shumaylah - Fatu mannen' in the making 🔥🔥 Laat in de comments weten wat je ervan vindt!Produced by Minstrel ProductionsActiv8 Program Upcycle Connection ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

4 days ago

Artiest DGXAV heeft de afgelopen maanden deelgenomen aan het Toekomst Muziek Traject en dit met succes afgerond. Onder begeleiding van top producer Minstrel Productions dook hij de studio in om drie nummers op te nemen voor het gezamenlijke album ‘Toekomst Muziek Volume 11’, waaronder het nummer ‘Dreamchasers’. Videoclip is droppin' soon! Hierbij alvast de behind the scenes beelden...Abonneer NU op ons YouTube Kanaal www.youtube.com/user/ToekomstMuziekVolg ons op social voor de laatste updates www.instagram.com/stichting_toekomstmuziek/Volg DGXAV on the gram! www.instagram.com/dg.xav_/ ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

De film 'Finally' is in opdracht van Upcycle Connection tot stand gekomen. Een prachtig project in samenwerking met Vania b in Paramaribo de Hogeschool, waar rolmodellen Dherl Deekman van stichting Toekomst Muziek, Atta de Tolk, Raymond Joval, muziekgroep Sabroso en Hassan van Arte Ganza aan het woord komen. De opnames zijn in volle gang! Binnenkort meer over de release datum. ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Team Toekomst Muziek op locatie aanwezig bij Kaboem Productions! #Meeting ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

Regionale TV ZendersBrochure

Toekomst Muziek heeft inmiddels 88 jongeren begeleid richting een baan of opleiding en de reeds 9 gemaakte albums. 187 producties, 30 videoclips en 38 optredens. Jongeren met ambities op het gebied van rap en zang kunnen vanuit welzijnsorganisaties doorverwezen worden naar stichting Toekomst Muziek. Na het volledig belopen van het traject bij stichting Toekomst Muziek, kunnen deelnemers zich etaleren op de door de welzijnsorganisatie georganiseerde bijeenkomsten of events.

Toekomst Muziek toont aan dat de combinatie van muziek en hulp werkt!

Stel je vraag via WhatsApp