Wat kan jij doen?

Voor jongeren

Beetje hulp nodig?

Beats maken, zang en rap vormen het uitgangspunt tijdens Toekomst Muziek. Aan het begin van het traject wordt met elke deelnemer een plan van aanpak opgesteld om doelen op muzikaal en sociaal emotioneel gebied te behalen. Elke deelnemer werkt naar een concreet eindresultaat, namelijk drie nummers op de demo CD en een videoclip.

Tijdens het traject worden de deelnemers aangesproken op hun gedrag en wordt cognitief met hen gereflecteerd op het functioneren, zowel op creatief gebied als op sociaal emotionele weerbaarheid. Gedrag, handeling, cognitie en emotie worden hierbij met elkaar in verband gebracht.

Hoe kom ik in aanmerking?

Met een beschikking van de gemeente of een indicatie, kunnen wij jou helpen. Weet je niet zeker of je dat hebt? Meld je aan via de WhatsApp functie op onze website en krijg advies.


Lees meer
 

Vrijwilligers en stagiairs

Bij Toekomst Muziek zijn we vaak op zoek naar nieuwe stagiaires en werknemers. Er is bij ons ruimte voor eigen creativiteit en het invullen van je functie. Je wordt gestimuleerd om het beste uit je werk te halen en jezelf op professioneel gebied te ontwikkelen. Sta je stevig in je schoenen, ben je zelfstandig en wil je graag ons team versterken? Mail dan nu een open sollicitatie met je CV en motivatie naar: info@toekomst-muziek.nl!


TOEKOMST muziek 370-300 stage-werken kate

Maak kennis met Kate

"Ze vertelt waarom Toekomst Muziek zo belangrijk is.’’

Bekijk hier mijn verhaal

Samenwerkingspartner

Samen staan wij sterker

Ben jij als bedrijf geïnteresseerd om samenwerkingspartner te worden van stichting Toekomst Muziek? Wij breiden graag ons zakelijk netwerk uit. Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

Neem contact met ons op

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier.


Contact
Stel je vraag via WhatsApp