Over ons

De organisatie

 

Mijn verhaal

Voorzitter

Het doel van stichting Toekomst Muziek is om jongeren op alle leefgebieden te versterken door de inzet van muziek. De methodiek van stichting Toekomst Muziek is de combinatie van muziek en hulpverlening die werkt.

Ik ben de oprichter van stichting Toekomst Muziek, een beweging die jongeren de muzikale weg omhoog laat zien. Naar muziek, of iets anders. Muziek maken is een kijkje in je ziel. De zelfbewustheid en de kracht die muziek vergt is onvergelijkbaar.

Met de methodiek van Toekomst Muziek begeleid ik jongeren richting een baan en/of opleiding. Ik ben de tijdelijke factor. De winst is niet van mij, maar van de jongeren zelf. Zij zijn immers zelf hét handelsmerk van hun eigen muziek.

“Ik ben zowel pedagoog als muzikant, maar kwam eigenlijk pas gaandeweg mijn studie op het idee om deze mooie vakgebieden te combineren.“

Mijn verhaal

Secretaris

Toekomst Muziek onderscheidt zich van de reguliere hulpverlening door aan te sluiten bij de passie van jonge muziektalenten, waardoor de jongeren ook gemotiveerd met gedragsverandering aan de slag gaan ten behoeve van zichzelf als muzikale handelsmerk.

Beroemd worden is bij de meeste jongeren niet het einddoel. Het draait meer om een vertrouwd gevoel terug te krijgen en dat ze zelf bepalen wie ze kunnen zijn. Stichting Toekomst Muziek is een opstap naar de weg hiernaartoe. Uiteindelijk bepalen de jongeren zelf waar hun reis eindigt.

“Door middel van muziek kunnen jongeren hun gevoelens en problemen een plek geven. De jongeren worden door het project in hun kracht gezet.“

 

Stichtingsbestuur

Voorzitter

D. Deekman

​ Secretaris

M. Lamghari