KIDWANA  MEI 2024

KIDWANA, wat geboren om te verbinden betekent, is een opkomende artiest die een frisse wind brengt in de elektronische muziekscene. Met zijn allereerste EP, combineert hij een unieke mix van stijlen die varieert van afro-house tot hiphop, met een onmiskenbare good feeling vibe die je meeneemt op een muzikale reis. Zijn muziek wordt gekenmerkt door een naadloze samensmelting van ritmes en melodieën die mensen verenigen op de dansvloer. KIDWANA’s talent en passie voor muziek hebben al geleid tot succesvolle samenwerkingen met Ministrel Productions en Stichting Toekomst Muziek, evenals met artiesten zoals Julia, Björk, Mad Rev, Bazzooka, Funky Fresh en Minstrel. Met een focus op het creëren van sfeervolle beats die de ziel raken, belooft KIDWANA een opwindende toekomst in de wereld van elektronische muziek, waarbij hij zijn kenmerkende stijl blijft ontwikkelen en zijn publiek blijft verbinden met zijn muziek. 

Lil Max MEI 2024

Lil Max, geboren als Maksim, is een veelbelovende artiest uit Amsterdam Zuidoost, specifiek Kraaiennest. Op 19-jarige leeftijd wil hij een opvallende stempel drukken op de Nederlandse muziekscene. Voor Lil Max is muziek meer dan entertainment; het is zijn therapie en uitlaatklep. Hij ontdekte al jong de kracht van muziek om emoties te uiten en verhalen te vertellen. Geïnspireerd door iconen als Juice WRLD, weerspiegelen zijn teksten zijn eigen ervaringen en dromen. In samenwerking met Toekomst Muziek heeft Lil Max zijn eerste album gerealiseerd, een weerspiegeling van zijn persoonlijke groei en artistieke visie. De videoclip "Lil Max - Stuck with Love" toont zijn creatieve visie en talent. Met zijn charisma en vastberadenheid wil Lil Max de wereld laten zien dat er geen grenzen zijn aan wat je kunt bereiken als je in jezelf gelooft. 

CHARELDIOR MEI 2024

Chareldior Woont net 3 jaar in Amsterdam vanuit Suriname. Eerst lag zijn focus op het maken van UKDrill, maar heeft dit in de loop van de tijd kunnen omzetten naar zijn eigen stijl. Eén mix van kasiko beat met een afrobeat vibe, catchie teksten die makkelijk mee te zingen zijn. Dit is een voorboden voor een succesvolle muziekcarrière dus hou Y03 in de gaten Nawien, beter bekend als Chareldior_Valabezig, verhuisde vanuit Suriname naar Amsterdam. Oorspronkelijk met UK Drill, maar slaagde in de loop der tijd om deze stijl te transformeren tot zijn eigen unieke geluid. Zijn muzikale creaties combineren de opzwepende kasiko beat met een aanstekelijke afrobeat vibe, vergezeld van pakkende teksten die moeiteloos meegezongen kunnen worden. Chareldior belooft een veelbelovende muziekcarrière, dus houd zijn naam in de gaten. Woont sinds drie jaar in Amsterdam na zijn verhuizing uit Suriname. Aanvankelijk richtte hij zich op het maken van UK Drill, een genre dat bekend staat om zijn rauwe en energieke beats. In de loop van de tijd heeft hij echter deze focus kunnen verschuiven en zijn eigen unieke stijl ontwikkeld. Deze stijl is een harmonieuze mix van kasiko beats, die van nature opzwepend zijn, gecombineerd met de warme en ritmische vibes van afrobeat. Deze combinatie, samen met zijn catchy teksten die gemakkelijk mee te zingen zijn, vormt een solide basis voor een succesvolle muziekcarrière. Het is duidelijk dat Chareldior_Valabezig, ofwel Y03, een artiest is om in de gaten te houden. 

TOEKOMST MUZIEK

ORGANISATIE

 

© 2019 - 2024 Stichting Toekomst Muziek 

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacy-beleid voor meer informatie.

Weigeren

OK