ACTIVITEITENVERSLAG

2023

TOEKOMST MUZIEK ALBUM TOURS 

Toekomst Muziek voor de Kunst 

 2020 

Toekomst Muziek helpt talenten

 2013 

AFTERMOVIE TM Tafelberg 

 2022 

Optreden Gilly MC ft Flame 

 2015 

YOUNGZI - OPZOEK NAAR GELUK 

 2023 

Video album release TM 11 

 2023 

Bekijk hier het interview van Dit is Holland op RTL 4, op zondag 27 januari 2023, met de projectdirecteur Dherl Deekman van Stichting Toekomst Muziek. Als gevorderde muziekliefhebber, pedagoog en ervaren professional in de muziek en projectmanagement combineer ik mijn expertise met mijn liefde voor muziek om waardevolle initiatieven te behalen en kansen te creëren voor opkomend talent. Ik geloof sterk in het potentieel van jonge muzikanten en ben zeker aan het helpen van hen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun vaardigheden. Door middel van mentorprogramma's, educatieve workshops en optreed mogelijkheden creëren we een vruchtbare omgeving voor groei en succes.Ik ben trots op de resultaten die we hebben behaald bij Stichting Toekomst Muziek, zoals het succesvol verloop van talentvolle artiesten, het organiseren van inspirerende evenementen en het vergroten van de zichtbaarheid van opkomend talent in de muziekindustrie. Samen met mijn team ben ik vastbesloten om deze successen voort te zetten en nieuwe kansen te verzamelen. 

Toekomst Muziek heeft me geholpen om mijn passie voor muziek te ontdekken en te ontwikkelen. Door hun workshops en begeleiding heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik gegroeid als persoon. "Cain"

De Koppeling & Toekomst Muziek 

 De Koppeling is een organisatie die zich inzet voor jongeren die te maken hebben met complexe problematiek, zoals gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen. Toekomst Muziek heeft in samenwerking met De Koppeling zijn inzet getoond door middel van muziek. De jongeren bij De Koppeling hebben door middel van de muzikale workshops van Toekomst Muziek een manier gevonden om zich uit te drukken en te ontspannen. Muziek heeft de jongeren geholpen om hun emoties te uiten en te verwerken. Hierdoor hebben ze meer zelfvertrouwen gekregen en zijn ze beter in staat om met hun problemen om te gaan. 

De Koppeling het moment van de optreden 

 De samenwerking tussen Toekomst Muziek en De Koppeling heeft laten zien dat muziek een krachtig middel kan zijn om jongeren te helpen bij het verwerken van complexe problematiek. Dankzij de inzet van Toekomst Muziek hebben de jongeren bij De Koppeling een nieuwe manier gevonden om hun talenten te ontwikkelen en zichzelf te uiten. De Koppeling en Toekomst Muziek zetten zich gezamenlijk in voor het welzijn en de ontwikkeling van jongeren en dragen zo bij aan een betere toekomst voor deze kwetsbare doelgroep. 

Wilt u stichting Toekomst muziek doormiddel van een kleine bijdrage steunen?, dat kan

Stichting Toekomst muziek

 KvK / Stichtingen register

 75876752

 BANK rekeningnummer

 NL58 INGB 0006 4509 31

Waarom doneren aan toekomst Muziek 

Wat doen wij met de donatie 

Bekijk de donatie pagina 

Doneren aan Toekomst Muziek betekent investeren in de muzikale groei van de jeugd en het bouwen aan een toekomst vol harmonie en kansen. 

We gebruiken jouw steun om krachtige begeleiding te bieden, waardoor de noten van hun potentieel tot volle bloei komen. 

TOEKOMST MUZIEK

ORGANISATIE

 

© 2019 - 2024 Stichting Toekomst Muziek 

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacy-beleid voor meer informatie.

Weigeren

OK