STEUN ST. TOEKOMST MUZIEK

WILT U ONS STEUNEN? DAT KAN!

Stichting Toekomst muziek

 KvK / Stichtingen register

 75876752

 BANK rekeningnummer

 NL58 INGB 0006 4509 31

Empowerment

Begeleiding

Ondernemerschap

Toekomst Muziek zet zich in voor de empowerment van jongeren door middel van muziek. Door ze te stimuleren hun creativiteit te uiten en zichzelf te ontwikkelen, worden jongeren empowered om hun eigen pad te kiezen en te volgen.

Bij Toekomst Muziek staat begeleiding centraal. Jongeren worden ondersteund bij hun muzikale ontwikkeling en persoonlijke groei. Hierdoor kunnen ze hun talenten optimaal benutten en zichzelf verder ontwikkelen.

Toekomst Muziek investeert in de muzikale ontwikkeling van jongeren. Door middel van workshops, optredens en andere activiteiten worden jongeren gestimuleerd om hun talenten te ontwikkelen en te laten groeien.

Samenwerking

Talentontwikkeling

Inspiratie

Toekomst Muziek gelooft in de kracht van samenwerking. Door samen te werken met andere organisaties en artiesten, kunnen jongeren een breed netwerk opbouwen en meer kansen creëren voor zichzelf.

Toekomst Muziek zet zich in voor de talentontwikkeling van jongeren. Door ze te stimuleren en te begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten, kunnen ze hun eigen pad creëren en hun potentieel benutten.

Toekomst Muziek inspireert jongeren om hun dromen na te jagen. Door middel van muziek en begeleiding worden jongeren gemotiveerd en gestimuleerd om hun eigen weg te volgen en hun talenten te ontwikkelen.

Dherl Deekman

Biografie

Veertien jaar geleden, op 1 april 2010, is mijn project Toekomst Muziek van start gegaan bij De Opvoedpoli. Tot die tijd was ik werkzaam als ambulant hulpverlener van Nieuwe Perspectieven bij Spirit Jeugdzorg in Amsterdam Zuidoost en ik was deeltijdstudent Pedagogiek aan de Hogeschool Inholland. En bovenal ben ik altijd muzikant: muziek is mijn liefde en mijn leven.En daarin ben ik niet de enige! Zeker 1 op de 3 jongeren die ik als ambulant hulverlener in begeleiding had, was bezig met muziek. Voor mij was het dan ook een logische stap om muziek en jongerenhulpverlening te combineren.Als afstudeerscriptie voor mijn opleiding Pedagogiek heb ik het project Toekomst Muziek ontwikkeld.


14 JAAR TOEKOMST MUZIEK

Vanaf 2013 is in opdracht van Stadsdeel Amsterdam Zuidoost, afdeling Jeugd en Veiligheid, het preventieve kader van Toekomst Muziek opgezet. Hierdoor kunnen ook jongeren die niet in de hulpverlening zitten, maar door gebrek aan zinvolle vrijetijdsbesteding wel het risico lopen om zich op verschillende levensgebieden problematisch te ontwikkelen, terecht bij Toekomst Muziek in één van de buurthuizen in Stadsdeel Amsterdam Zuidoost.


Naast kwalitatieve prestaties voor de deelnemers heeft Toekomst Muziek in 13 jaar tijd de volgende concrete producten geleverd: 11 compilatie CD’s (Toekomst Muziek volume 1 t/m 11) en 2 solo CD’s voor meerdere uitzonderlijke actieve raptalenten genaamd AGHA, Shumaylah, YXNG VOSS en Gilly MC & Flame.

Op elke compilatie CD’s staan minimaal 3 nummers van elke deelnemende artiest of groep. Bovendien hebben de meeste artiesten ook een videoclip op het Toekomst Muziek kanaal op YouTube. Toekomst Muziek heeft inmiddels 88 jongeren begeleid richting de reeds 11 gemaakte albums en toont aan dat de combinatie van muziek en hulpverlening werkt. 

Missie & Visie : Bij Toekomst Muziek is onze missie om jongeren te inspireren, begeleiden en ondersteunen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun muzikale talenten. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin jongeren worden aangemoedigd om hun eigen muziek te maken en zichzelf artistiek te uiten. Ons doel is om hen te empoweren, zodat ze hun dromen in de muziekwereld kunnen najagen en een positieve impact kunnen hebben op de Nederlandse muziekscene. 


 Visie: Binnen Toekomst Muziek geloven we in de kracht van muziek als een middel tot persoonlijke groei en sociale verandering. We streven ernaar om jongeren een platform te bieden waar ze hun creativiteit kunnen uiten, muzikale vaardigheden kunnen ontwikkelen en zichzelf kunnen ontdekken als artiesten. We moedigen een diversiteit aan muziekgenres en stijlen aan, en we geloven dat het mixen en experimenteren met verschillende muziekvormen een bron van inspiratie en innovatie is. Door middel van coaching, samenwerking en optredens willen we jonge artiesten voorbereiden op een succesvolle toekomst in de muziekindustrie, waarbij ze authentieke en impactvolle muziek kunnen maken.  De meest indrukwekkende jaren van Toekomst Muziek 


Waar zet Toekomst Muziek zich voor in.

De organisatie moedigt individuen aan om hun eigen kracht en potentieel te ontdekken en te ontwikkelen door middel van muziek.Jongeren hun eigen talenten laten inzien

Toekomst Muziek biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin deelnemers kunnen groeien en leren, zonder angst voor oordeel of kritiek.

Toekomst Muziek benadrukt het belang van teamwork en samenwerking, wat kan helpen bij het opbouwen van sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.

De organisatie moedigt inclusiviteit en diversiteit aan, wat betekent dat iedereen welkom is, ongeacht hun achtergrond of ervaring met muziek.

Toekomst Muziek geeft deelnemers de kans om te experimenteren met verschillende muziekgenres en instrumenten, wat hun creativiteit kan bevorderen.

Toekomst Muziek biedt een betere visie op de toekomst van muziek en de rol die deze kan spelen in het leven van mensen.

Persoonlijke Begeleiding 

Muziek Begeleiding

Bij Toekomst Muziek bieden we een uitgebreide begeleiding die niet alleen gericht is op het stimuleren van volwassenheid in het nakomen van afspraken, maar ook op het ontwikkelen en versterken van je communicatieve vaardigheden, waardoor je in staat bent om op een effectieve en doelgerichte manier te communiceren, zowel binnen de context van muziek als daarbuiten, en dit alles met als doel om jouw persoonlijke groei en succes te bevorderen. 

Muziek opnemen

Studio opnemen

Videoclips

Optredens

TOEKOMST MUZIEK

ORGANISATIE

 

© 2019 - 2024 Stichting Toekomst Muziek 

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacy-beleid voor meer informatie.

Weigeren

OK