Home Albums Muziek & hulp Partners Donatie Nieuws Contact us
Toekomst Muziek Interview
Bekijk hier het interview van Dit is Holland op RTL 4, op zondag 27 januari 2023, met de projectdirecteur Dherl Deekman van Stichting Toekomst Muziek. Als gevorderde muziekliefhebber, pedagoog en ervaren professional in de muziek en projectmanagement combineer ik mijn expertise met mijn liefde voor muziek om waardevolle initiatieven te behalen en kansen te creëren voor opkomend talent. Ik geloof sterk in het potentieel van jonge muzikanten en ben zeker aan het helpen van hen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun vaardigheden. Door middel van mentorprogramma's, educatieve workshops en optreed mogelijkheden creëren we een vruchtbare omgeving voor groei en succes.Ik ben trots op de resultaten die we hebben behaald bij Stichting Toekomst Muziek, zoals het succesvol verloop van talentvolle artiesten, het organiseren van inspirerende evenementen en het vergroten van de zichtbaarheid van opkomend talent in de muziekindustrie. Samen met mijn team ben ik vastbesloten om deze successen voort te zetten en nieuwe kansen te verzamelen.
Muziek
Toekomstmuziek speelt als een betoverende melodie van vooruitgang, waar elke noot een belofte is van een harmonieuze toekomst, begeleid door de kracht van innovatie.
Begeleiding
Toekomstmuziek brengt begeleiding naar nieuwe hoogten, als dirigenten van kansen, leidend in de ontwikkeling van talent, een cadans van groei in elke noot.
Ondernemerschap
Toekomstmuziek inspireert ondernemers tot een nieuwe symfonie van creativiteit en risicobereidheid, waar elke noot een kans is om te ondernemen.

TOEKOMST MUZIEK ALBUM TOURS

Toekomst Muziek voor de Kunst
2020
Toekomst Muziek helpt talent op weg
2013
AFTERMOVIE TM Tafelberg
2022
Optreden Gilly MC ft Flame
2015
YOUNGZI - OPZOEK NAAR GELUK
2023
Video album release TM 11
2023
Toekomst Muziek heeft me geholpen om mijn passie voor muziek te ontdekken en te ontwikkelen. Door hun workshops en begeleiding heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik gegroeid als persoon.

"Cain"

Dankzij Toekomst Muziek heb ik mijn zelfvertrouwen kunnen vergroten. Ik heb geleerd dat ik goed genoeg ben en dat ik mijn dromen kan waarmaken. Ik ben Toekomst Muziek enorm dankbaar voor alle kansen die ze me hebben gegeven.

"Kate"

Toekomst Muziek heeft me laten zien dat muziek meer is dan alleen een hobby. Het is een manier om jezelf uit te drukken en te verbinden met anderen.

"Loutje"

De Koppeling & Toekomst Muziek
De Koppeling is een organisatie die zich inzet voor jongeren die te maken hebben met complexe problematiek, zoals gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen. Toekomst Muziek heeft in samenwerking met De Koppeling zijn inzet getoond door middel van muziek. De jongeren bij De Koppeling hebben door middel van de muzikale workshops van Toekomst Muziek een manier gevonden om zich uit te drukken en te ontspannen. Muziek heeft de jongeren geholpen om hun emoties te uiten en te verwerken. Hierdoor hebben ze meer zelfvertrouwen gekregen en zijn ze beter in staat om met hun problemen om te gaan.
De Koppeling het moment van de optreden
De samenwerking tussen Toekomst Muziek en De Koppeling heeft laten zien dat muziek een krachtig middel kan zijn om jongeren te helpen bij het verwerken van complexe problematiek. Dankzij de inzet van Toekomst Muziek hebben de jongeren bij De Koppeling een nieuwe manier gevonden om hun talenten te ontwikkelen en zichzelf te uiten. De Koppeling en Toekomst Muziek zetten zich gezamenlijk in voor het welzijn en de ontwikkeling van jongeren en dragen zo bij aan een betere toekomst voor deze kwetsbare doelgroep.
Wilt u stichting Toekomst muziek doormiddel van een kleine bijdrage steunen?, dat kan
Waarom doneren aan toekomst Muziek
Doneren aan Toekomst Muziek betekent investeren in de muzikale groei van de jeugd en het bouwen aan een toekomst vol harmonie en kansen.
Wat doen wij met de donatie
We gebruiken jouw steun om krachtige begeleiding te bieden, waardoor de noten van hun potentieel tot volle bloei komen.
Bekijk de donatie pagina