Home Albums Muziek & hulp Partners Donatie Nieuws Contact us

Steun Toekomst Muziek

Dherl Deekman

Biografie

Met zijn muzikale talent en ondernemersgeest heeft Deekman zichzelf gevestigd als een belangrijke speler in de Nederlandse muziekscene. Hij blijft zich inzetten om jonge artiesten te helpen en hen te inspireren om hun dromen na te jagen. Naast zijn werk in de muziekwereld heeft Minstrel ook een bijdrage geleverd aan de media-industrie. Van 2002 tot en met 2006 presenteerde hij het School tvprogramma BASTA op AT5. Dit programma liet kinderen kennismaken met de historie van Amsterdam en algemene kennis over het leven in een stad als Amsterdam. Met zijn talent en toewijding heeft Minstrel een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van jonge muzikanten en heeft hij bijgedragen aan de muziekscene in Nederland. Zijn werk als producer en mentor heeft vele jongeren geholpen om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen, en zijn muziek heeft bijgedragen aan de diversiteit en rijkdom van de Nederlandse muziek.

Waar zet Toekomst Muziek zich voor in.

  1. De organisatie moedigt individuen aan om hun eigen kracht en potentieel te ontdekken en te ontwikkelen door middel van muziek.
  2. Jongeren hun eigen talenten laten inzien
  3. Toekomst Muziek biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin deelnemers kunnen groeien en leren, zonder angst voor oordeel of kritiek.
  4. Toekomst Muziek benadrukt het belang van teamwork en samenwerking, wat kan helpen bij het opbouwen van sociale vaardigheden en zelfvertrouwen.
  5. De organisatie moedigt inclusiviteit en diversiteit aan, wat betekent dat iedereen welkom is, ongeacht hun achtergrond of ervaring met muziek.
  6. Toekomst Muziek geeft deelnemers de kans om te experimenteren met verschillende muziekgenres en instrumenten, wat hun creativiteit kan bevorderen.
  7. Toekomst Muziek biedt een betere visie op de toekomst van muziek en de rol die deze kan spelen in het leven van mensen.
Persoonlijke Begeleiding

Bij Toekomst Muziek bieden we een uitgebreide begeleiding die niet alleen gericht is op het stimuleren van volwassenheid in het nakomen van afspraken, maar ook op het ontwikkelen en versterken van je communicatieve vaardigheden, waardoor je in staat bent om op een effectieve en doelgerichte manier te communiceren, zowel binnen de context van muziek als daarbuiten, en dit alles met als doel om jouw persoonlijke groei en succes te bevorderen.

Muziek Begeleiding

Muziek opnemen

Studio opnemen

Videoclips

Optredens

Empowerment

Toekomst Muziek zet zich in voor de empowerment van jongeren door middel van muziek. Door ze te stimuleren hun creativiteit te uiten en zichzelf te ontwikkelen, worden jongeren empowered om hun eigen pad te kiezen en te volgen.

Begeleiding

Bij Toekomst Muziek staat begeleiding centraal. Jongeren worden ondersteund bij hun muzikale ontwikkeling en persoonlijke groei. Hierdoor kunnen ze hun talenten optimaal benutten en zichzelf verder ontwikkelen.

Ondernemerschap

Toekomst Muziek investeert in de muzikale ontwikkeling van jongeren. Door middel van workshops, optredens en andere activiteiten worden jongeren gestimuleerd om hun talenten te ontwikkelen en te laten groeien.

Samenwerking

Toekomst Muziek gelooft in de kracht van samenwerking. Door samen te werken met andere organisaties en artiesten, kunnen jongeren een breed netwerk opbouwen en meer kansen creëren voor zichzelf.

Talentontwikkeling

Toekomst Muziek zet zich in voor de talentontwikkeling van jongeren. Door ze te stimuleren en te begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten, kunnen ze hun eigen pad creëren en hun potentieel benutten.

Inspiratie

Toekomst Muziek inspireert jongeren om hun dromen na te jagen. Door middel van muziek en begeleiding worden jongeren gemotiveerd en gestimuleerd om hun eigen weg te volgen en hun talenten te ontwikkelen.