Home Albums Muziek & hulp Partners Donatie Nieuws Contact us

Dherl Deekman

Dherl Deekman, beter bekend als Minstrel, is een zanger, producer en sociaal ondernemer, geboren op 20 november 1972 in Paramaribo In 2000 begon Deekman zijn eigen muziekproductiebedrijf, genaamd Minstrel Productions. Hier produceerde hij muziek voor diverse artiesten, waaronder Funky Fresh, Magistraal en Fruitgarden; Kidwana en Minstrel . Hij werd bekend om zijn talent voor het mixen van verschillende muziekgenres en stijlen, en zijn unieke geluid. In 2010 startte Deekman het project "Toekomstige Muziek", waarmee hij jongeren in Amsterdam Zuidoost wilde aanmoedigen om hun eigen muziek te maken. Het project werd een groot succes en heeft al 11 albums opgeleverd, met verschillende jonge artiesten die onder zijn begeleiding zijn geproduceerd. Naast zijn werk als producer, is Deekman ook actief als zanger. Hij heeft meerdere EP’s uitgebracht, waaronder “Shine your light, “What’s a man without a dream en “Vlinders”.

Missie & Vissie

Missie: Bij Toekomst Muziek is onze missie om jongeren te inspireren, begeleiden en ondersteunen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun muzikale talenten. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin jongeren worden aangemoedigd om hun eigen muziek te maken en zichzelf artistiek te uiten. Ons doel is om hen te empoweren, zodat ze hun dromen in de muziekwereld kunnen najagen en een positieve impact kunnen hebben op de Nederlandse muziekscene.

Visie: Binnen Toekomst Muziek geloven we in de kracht van muziek als een middel tot persoonlijke groei en sociale verandering. We streven ernaar om jongeren een platform te bieden waar ze hun creativiteit kunnen uiten, muzikale vaardigheden kunnen ontwikkelen en zichzelf kunnen ontdekken als artiesten. We moedigen een diversiteit aan muziekgenres en stijlen aan, en we geloven dat het mixen en experimenteren met verschillende muziekvormen een bron van inspiratie en innovatie is. Door middel van coaching, samenwerking en optredens willen we jonge artiesten voorbereiden op een succesvolle toekomst in de muziekindustrie, waarbij ze authentieke en impactvolle muziek kunnen maken.
De meest indrukwekkende jaren van Toekomst Muziek

2009 Toekomst muziek in zijn jonge jaren

2010 Dherl Deekman Produceert Volume 1

2011 Jongeren zijn helemaal weg van Toekomst Muziek